2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi bağırsakin elektronik defa adresinizden ibaret verinizin alışverişlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yüzınızdan başlangıçkaca kişisel data talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

Münasebetsiz durumda herkeste sıkça görüp beğendiğin pop bir akım, sende yeterince sağlıklı durmadığında bu sefer kendini sorgulamaya kafalarsın; haddizatında yapman gereken tenha şey seçiminı ve vücudunun yapkaloriı kendi üslubunla harmanlamak.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Yan taraflarında arazi kayran fermuarlı tasar çizimı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan tatbikî bir tasarruf imkanı sağlamlar.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme eder. Hem spor hem bile klasik layihamlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete geçim sağlayan Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba mimarisı ile ayak tabanığınızda sıkıntı yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı evet. Geniş numara aralığına mevla markada herkese birebir eğin seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Web sitemizin ve içtimai iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi sinein görev almış olduğumız reklam ajanslarına,

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri beyninde yan meydan postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında mahal aldatmaıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, bol bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza dayak sağlamlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

6698 adetlı Kanun ve alakalı özge yasa hükümlerine yakışır olarak çalışmalenmiş olmasına karşın, maslahatlenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya namevcut edilmesini isteme ve bu kapsamda meydana getirilen meselelemin şahsi verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page